Autorijschool verzekering: onmisbaar voor de bedrijfsvoering

Een rijschool bestaat uit een aantal onderdelen die allemaal flink wat waarde vertegenwoordigen. Niet alleen de lesauto(s) horen daar bij, maar ook het pand, het inventaris en natuurlijk ook het personeel en de cursisten. Om dat allemaal te verzekeren, mag niet gezien worden als een eenvoudige taak. Het gaat wel een doodzonde zijn wanneer er door schade de kosten zelf betaald moeten worden en voortbestaan van de autorijschool in gevaar komt.

Met de juiste dekking loopt het wel goed af

Autorijschool verzekering gaat uit van een maximale dekking waardoor er geen risico is om te weinig uitgekeerd te krijgen. Uitgangspunt voor de verzekering is de waardebepaling. Daar wordt er bij autorijschool verzekering anders over gedacht. Bij het afsluiten van een verzekering wordt er namelijk een ruime dekking aangeboden. Het is daarom niet nodig om in de kosten te worden gejaagd voor verrichten van de waardebepaling. Het risico voor onderverzekeren wordt zo gelijk weggewerkt. Niet alleen de hoogte van de dekking is uiteraard van belang, maar ook de voorwaarden. Omdat bij autorijschool verzekering het duidelijk is wat er zich allemaal binnen de branche afspeelt, worden er pakketten aangeboden die precies aansluiten op de wensen van de klant.

Er wordt vervangend vervoer aangeboden

Een rijschool zonder leswagen is als een vis op het droge en biedt autorijschool verzekering daarom vervangend vervoer aan. Die bevindt zich ook nog dicht bij de CBR locatie waardoor er snel beschikking over kan worden verkregen. Bij autorijschool verzekering afsluiten wordt er dus een bewuste stap genomen op weg naar een zekere toekomst. De premiebedragen zijn verder aantrekkelijk samengesteld, vooral met het oog op startende ondernemers. Indien gewenst kan er ook gekozen worden uit uitgebreide pakketten. De instructie risico is meeverzekerd. Door de mogelijkheid te bieden om online te verzekeren wordt de rijschool gelijk kostbare tijd bespaard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.