De beste Japanse auto’s om te importeren (en waarom)

Er zijn veel dingen om van te houden bij Japanse auto’s, van hun efficiëntie en betrouwbaarheid tot hun zorgvuldige styling en geavanceerde technologie. Dergelijke voertuigen zijn er in vele verschillende soorten en maten, afhankelijk van uw behoeften, maar wat zijn de beste Japanse auto’s om te kopen? Hier is een lijst van gebruikte auto opties die profiteren van Japanse productie.

#1 Honda Civic

Als een van de meest populaire auto’s ter wereld is de Honda Civic een praktische allrounder met een pittige, snel reagerende aandrijflijn. Het interieur is heerlijk ruim met een toonaangevende 477-liter bagageruimte, waardoor dit een geweldige optie is voor opgroeiende gezinnen en weekend avonturen.

#2 Nissan Qashqai

Gespierd en vastberaden met een direct herkenbaar silhouet, de Nissan Qashqai is een auto die het meent. Een veelzijdige crossover met een hoge rijpositie en een veiligheidsclassificatie van 5 sterren. Deze auto voldoet aan alle eisen als het gaat om praktische bruikbaarheid.

Mazda MX-5 #3

Als een van de meest betrouwbare Japanse auto’s is de Mazda MX-5 een betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een bestseller die keer op keer racy en competent weet te presteren. Aerodynamica en een sportieve vormgeving worden gecombineerd met een aandrijflijn die gebouwd is om indruk te maken.

Tip: https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aangifte/

Nissan Note #4

De Nissan Note is de perfecte stadsgenoot en ideaal voor het stadsleven. De Note is een compacte hatchback die is ontworpen om smalle wegen te nemen en in krappe ruimtes te passen, en is ook nog eens zuinig en efficiënt. Uitrustingsniveaus zijn Visia, Acenta en Tekna.

#5 Honda Jazz

Ze zeggen dat goede dingen in kleine verpakkingen komen en dat is zeker waar met betrekking tot de Honda Jazz. Het is een relatief kleine hatchback met vloeiende lijnen, mooie rondingen en een cabine die opmerkelijk ruim is gezien zijn piepkleine afmetingen.

#6 Nissan Juke

Als u op zoek bent naar een gebruikte Japanse auto die een blijvende indruk achterlaat, dan zal de Nissan Juke u zeker aanspreken. Met zijn unieke styling en levendig karakter is er genoeg om van te houden aan de Juke, van zijn gedurfde kleurenpalet tot zijn brede schouders en high-end technologie.

Toyota iQ #7

De Toyota iQ is een stadsauto als geen ander. Het is een van de kleinste vierzitters van het Verenigd Koninkrijk. Toch is hij opmerkelijk praktisch: de 50:50 neerklapbare achterbank biedt een behoorlijke 251 liter bagageruimte wanneer dat nodig is. Voorin is het moeilijk te merken dat je in zo’n kleine stadsauto rijdt met eindeloos potentieel.

#8 Mazda 2

Autobezitter zijn kan duur zijn, maar met zijn lage gebruikskosten is de Mazda 2 ideaal voor iedereen met een krap maandbudget. Compacte afmetingen, een brede waaier aan motoropties en een bagageruimte van 250 liter maken de Mazda 2 ook meteen aantrekkelijk.

Uitgelicht: https://easyimport.nl/auto-importeren/wat-kost-een-auto-importeren/

#9 Mazda 6

De Mazda 6 is ideaal voor het hele gezin. Het is een ruime, goed georganiseerde en veelzijdige auto met 500 liter bagageruimte. Dus of je nu een weekendje weg gaat of een rondje hardlopen op het vliegveld, aan ruimte voor je koffers zal het niet ontbreken.

#10 Lexus IS

Als luxedivisie van de Japanse autofabrikant Toyota staat Lexus bekend om het produceren van high-end, premium runners en de Lexus IS stelt zeker niet teleur. De IS, voor het eerst uitgebracht in 1999, is een compacte zakenauto die weet hoe hij een goede indruk moet achterlaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *