Geniet van de vrijheid

Spyder Wheelz

Het is lekker weer en je hebt zin om er even op uit te trekken, op bezoek bij vrienden of zomaar een leuke rit te maken. Geen gedoe met een helm op of eerst langs de benzinepomp om te moeten tanken, met een spyderwheelz ben je zo op de weg. Geen helm maar direct de weg op om te genieten van de vrijheid die je ervaart tijdens het rijden, een flitsend model die verkrijgbaar is in de mooiste kleuren. Kies jij voor een leuke bescheiden kleur of ga je flitsen op de weg? 

Snel opgeladen

Gelukkig hoef je bij de spyderwheelz niet heel lang te wachten met opladen, in slechts drie uurtje tijd is deze opgeladen en weer klaar om 80km lekker te toeren. Ideaal om iedere dag te gebruiken, ga ermee naar je werk of naar familie en vrienden. Ook niet onbelangrijk help je ook nog mee om het milieu schoon te houden, nog een reden meer om te genieten van deze gave elektrische chopper. De uitvoering kun je zelf kiezen hoeveel jij op wilt vallen in het verkeer.

Spyder Wheelz

Opvallend model

Wanneer je de spyderwheelz ziet rijden valt het flitsende model als eerste op, in combinatie met de kleuren kun je er niet omheen. Stel je voor dat je met vrienden een leuke rit maakt in je vrije tijd, we weten zeker dat het een geweldige rit wordt. De chopper is gekeurd door het RDW dus je weet zeker dat je altijd veilig de weg op kunt, een alarm zorgt ervoor dat je e chopper niet snel meegenomen wordt door onbevoegden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *