Meest begeerde auto tuning modellen uit Japan

Japanse auto’s zijn sinds jaar en dag in trek bij de cartuning gemeenschap. Hieronder hebben wij een compilatie gemaakt van de meest begeerde auto tuning modellen.

Suzuki Swift

Een compacte auto met veel energie, de Suzuki Swift is een supermini die betaalbaar is, ruim genoeg voor vijf volwassenen en comfortabel om te rijden. Indrukwekkend ruim voor een kleine stadswagen, is dit een hatchback met attitude, perfect ontworpen om tussen het verkeer te weven en snel weg te rijden op een rotonde.

Honda CR-V

Als u op zoek bent naar een CR-V die met gemak in uw leven past, dan is dit de auto voor u. Er is een ruime keuze aan benzinemotoren onder de motorkap, zoals de 2.0 i-VTEC die soepele en responsieve prestaties levert. Er is ook een 2.2 i-DTEC voor iedereen die de voorkeur geeft aan een diesel transmissie.

Toyota RAV4

Als ‘s werelds best verkochte SUV is de Toyota RAV4 krachtig, maar toch efficiënt, gespierd maar toch licht om te rijden, stevig maar toch soepel om te versnellen. De RAV4 is verkrijgbaar als hybride model en combineert benzinemotor met een elektrische motor om het brandstofverbruik te verminderen. Hij is ideaal voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen en biedt met gemak plaats aan vijf volwassenen.

Tip: https://www.carstyle.nl/carstyle-nl/exterieur.html/side-steps.html

Nissan LEAF

Als volledig elektrisch voertuig leidt de Nissan LEAF de revolutie van de EV-auto’s, waarbij geen uitstoot in het milieu vrijkomt. Met de nieuwste modellen die meer dan 200 mijl kunnen rijden op een enkele lading, is de LEAF efficiënt, praktisch en betrouwbaar, terwijl hij ook een chique, modern design heeft.

Nissan Micra

Sinds hij in de jaren 80 op de markt kwam, heeft de Nissan Micra de harten gestolen met zijn compacte afmetingen en rijeigenschappen. Met opties voor een turbomotor, diverse uitrustingsniveaus en een groot aantal carrosseriekleuren spreekt de Nissan Micra een breed scala aan rijstijlen en smaken aan.

Toyota Yaris

Een perfecte aanvulling op het Toyota-gamma van kleine auto’s is de Yaris, een compacte maar goed presterende auto met eerste, tweede en derde generaties die allemaal om de juiste redenen opvallen. De Yaris is een stoere, duurzame Japanse supermini met onder meer een efficiënte 1,5-liter benzinemotor.

Suzuki Alto

Een betaalbare, no-nonsense stedelijke rit met een intuïtieve lay-out, comfortabel interieur en aangename esthetiek, de Suzuki Alto is het idee keuze voor nieuwe bestuurders of mensen op zoek naar een goedkope manier om het stadsleven te navigeren.

Toyota AYGO

Zeer populair in het Verenigd Koninkrijk sinds zijn lancering, de Toyota AYGO is verkrijgbaar in tal van uitrustingsniveaus, waaronder de Plus of Sport trim. De speciale edities Black, Blue en Platinum zijn ook op de markt, zodat de bestuurder keuze te over heeft.

Mitsubishi Outlander

Met een ruime cabine en plaats voor maximaal 7 personen is de Mitsubishi Outlander een uitstekende keuze voor grotere gezinnen. Een kleine crossover met drie rijen zitplaatsen en een indrukwekkende bagageruimte, de Outlander is even praktisch als leuk om te rijden. Merk op dat de PHEV-versie slechts plaats biedt aan 5 volwassenen, maar wel een lagere uitstoot heeft.

Uitgelicht: https://www.carstyle.nl/exterieur/racegaas.html

Toyota Prius

De Toyota Prius biedt alledaagse luxe verpakt in een nette verpakking, is betrouwbaar en energiek met plug-in hybride mogelijkheden. Met een verfijnde cabine, een overvloed aan technologie en een all-round premium interieur, kunt u achterover leunen en ontspannen in alle comfort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *