Top 3 mode-accessoires voor mannen

Heb of draag jij accessoires waar je nooit zonder de deur uit gaat? Dat is helemaal niet zo gek, want ook een man gedijt bij handige accessoires die hun mode-statement compleet maken. Bovendien kunnen ze ook nog eens enorm handig zijn! In dit artikel nemen we 3 soorten accessoires met je door die voor vele mannen onmisbaar zijn.

Horloge

Een horloge is een vanzelfsprekend element van de outfit van menig man! Iedereen kan een horloge dragen en is een geweldige manier om een outfit interessanter te maken, vooral als je een man bent. Vind een polshorloge dat echt opvalt en je zorgt ervoor dat je een echte spraakmaker om je armen hebt. Een mooi horloge is stijlvol en ziet er bovendien professioneel uit. Daarnaast is het enorm handig en hoef je niet hele tijd je telefoon uit je broekzak te halen om bij de tijd te zijn!

Pomade

Als jij jouw haar in topconditie wilt behouden en graag wilt genieten van een strakke coupe, dan zorg je ervoor dat je altijd pomade bij de hand hebt. Pomade is een van die essentiële haarproducten voor mannen die jouw haar net dat beetje extra geeft. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om op elke moment je haar te stylen, volume en textuur te geven, of te laten glanzen zonder dat je haar stijf en onnatuurlijk aanvoelt.

Als je op zoek bent naar pomade van een gerenommeerde kapper bij jouw in de buurt, kijk dan op  Barbershop Rotterdam voor meer informatie. Schorem Barbier helpt je graag verder met het kiezen van een pomade die het beste past bij jouw haartype en wensen voor je haarstijl.

Kettingen

Halskettingen zullen nooit uit de herenmode raken. Met een ketting zeg je namelijk een heleboel over jezelf, van het materiaal tot aan de steen die je gebruikt. Het kan daarnaast een diepere betekenis voor je hebben, en er zijn veel stenen die bekend staan om hun energieke en spirituele eigenschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.